Ik ben Bea Hanemaaijer en werkzaam in de praktijk Edu-Fit. Ik ben Pedagoge, Verpleegkundige, Kinesiologe, Trainer en Coach. In mijn leven is 'liefde en verbinding' de kern van alles en daar vloeit 'dankbaarheid' uit voort. Vanuit deze kerngedachte ga ik tijdens een behandeling altijd op zoek naar de oorzaak van problemen, of het nu gaat om lichamelijke problemen, gedragsproblemen of emotionele klachten. Ik wil graag samen met de cliënt deze zoektocht maken en dit is altijd een reis naar binnen, in jezelf. 

Door het herstellend vermogen van de cliënt in gang te zetten wordt de eerste stap gezet naar herstel c.q. bewustzijnsverandering. Het leven is een aaneenschakeling van uitdagingen c.q. obstakels waar we van kunnen leren. Door dit leerproces kun je het doel in je leven steeds beter leren ontdekken en ontwikkelen. 

"Beweging is de poort tot leren en ontwikkeling"

Ik heb jarenlang als A-verpleegkundige gewerkt omdat ik graag wat wilde betekenen voor mijn medemens. Toen ik mijn universitaire graad pedagogiek haalde, ben ik les gaan geven aan verpleegkundigen. Zo kon ik mijn vaardigheden prachtig combineren. Dit werk heb ik jaren met veel plezier gedaan.

Ongeveer twee en twintig jaar geleden werd ik echter gegrepen door de mogelijkheden van de Kinesiologie en ben ik mij daarin gaan verdiepen. Inmiddels heb ik vanaf 1995 een succesvolle praktijk in Dronten. Voor mij is de kern van de Kinesiologie het ontwikkelen van je bewustzijn. Dit is een prachtig proces dat altijd doorgaat en voor mij een leefwijze is geworden. Ik vind het een uitdaging om mensen te informeren over en inzicht te geven in de mogelijkheden die er zijn om je bewustzijn te ontwikkelen. Mijn richtlijn hierbij is de onvoorwaardelijke liefde die gevoed wordt uit de Bron, God en/of Al Dat Is.

Naast mijn praktijk ben ik trainer en coach. Ik begeleid werknemers, teams en organisaties bij veranderingen in communicatie- en bewustwordingsprocessen. 

Using Format